Hoe werkt het?

Tekstament heeft zich er op toegelegd om samen met u een scenario vast te leggen waarin wij u wijzen op alle mogelijkheden die er zijn om een uitvaart tot een echt persoonlijke gebeurtenis te maken. Volkomen onpartijdig en onafhankelijk, met als enig belang ervoor te zorgen dat alles wordt geregeld zoals u dat heeft gewenst. Wij verifiëren, indien nodig, of uw wensen ook uitvoerbaar zijn.

Je kunt pas spreken over een persoonlijke uitvaart als de mens om wie het gaat op zijn/haar wijze afscheid neemt. Het is dus altijd uw leven dat centraal staat en waarnaar wij zullen luisteren. Daarnaast kunt u wensen, waarover u heeft nagedacht, met ons bespreken en uiteraard worden deze in het scenario opgenomen.

Hebben wij ons werk gedaan dan zorgen wij dat alle informatie periodiek wordt bijgewerkt en dat de door u genoemde personen worden verwittigd van het feit dat wij de houders zijn van uw scenario.

Is het moment daar, dan leveren wij het scenario aan en kunnen desgewenst ook assisteren bij de realisatie. Wij gaan niet in de schoenen van de uitvaartondernemer staan maar zorgen ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd en dat de extra tijd die dat vergt tot ‘n minimum wordt beperkt.

Wanneer